VÄLKOMPONERADE BUKETTER I HYLTEBRUK

VÄND DIG TILL OLANDERS BLOMMOR FÖR VACKRA OCH VÄLKOMPONERADE BUKETTER I HYLTEBRUK

Välkommen till Olanders Blommor, där du hittar välkomponerade och prisvärda buketter i Hyltebruk.
Vårt mål är att göra våra kunder så nöjda som möjligt. Det gör vi genom att erbjuda kvalitetsprodukter inom växter, blommor och tillbehör. Dessutom satsar vi stenhårt på att ge bästa möjliga kundservice, vilket du kommer att märka när du besöker oss.
Det finns inget som kan jämföras med att se glädjen i våra kunders ögon när vi tillsammans hittar rätt bland blommor och buketter. Rätt blomma för rätt tillfälle slår aldrig fel..

ATT SKAPA EN BUKETT

Som florist är man mer än bara en expedit, man är en konstnär. Att hitta rätt arrangemang och komposition för rätt tillfälle är något som kräver stor kunskap och erfarenhet. Hos oss är det du som kund som drar nytta av det konstnärsskapet.
Floristen som konstnär

VISION

Målet och visionen med vår verksamhet är att erbjuda kvalitetstjänster och -produkter för våra kunder, unga som gamla. Många av livets viktigaste ögonblick kantas av blommor, och vår uppgift är att se till att du får rätt blommor för rätt tillfälle.
Den stora vikten av blommor

REFERENSER

De bästa referenserna vi kan tänka oss är våra nöjda kunder, som ofta kommer tillbaka för att be om hjälp eller fråga efter något särskilt för nästa högtid. Vårt hårda arbete ger glada kunder, som tipsar sina vänner att komma till oss. Precis så ska det vara.
Nöjda kunder - vårt mål